| Komentarji foruma | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bela.^^ Admin team
Število prispevkov : 406 Age : 30 Location : en cualier lugar con el! ;** Tvoja naj telenovela? : Cuidado con el angel Naj igralka/igralec? : Silvia Navaro Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Komentarji foruma Tor Avg 25, 2009 7:22 pm | |
| Tema namenjena pritožbam, kritikam, pohvalam, predlogom... Skratka tema namenjena vašem mnenju o forumu. | |
|
| |
NiKa.^^
Število prispevkov : 7 Age : 28 Tvoja naj telenovela? : RebeLde Naj igralka/igralec? : ... Pouhn ... Registration date : 07/09/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Pon Sep 07, 2009 11:39 am | |
| Forum je super! Res je da sem čist nova ampak mi je res zLooo ušeč.
... : D Vse pohvaLe! | |
|
| |
speliika<3 Moderator
Število prispevkov : 81 Age : 30 Tvoja naj telenovela? : maščevanje je sladko Naj igralka/igralec? : Paola Rey / Michel Brown Registration date : 25/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sre Sep 30, 2009 11:46 pm | |
| Am...Jz bi dala en predlog da bi to pisavo mal spremenil ker je svetlo zelena in se ful težko vid pa bere pač tko pač sam predlog..=) Res da se ujema z ozadjem ker je pač zelen ampk nwm no...
Drgač pa supr pa upam d bo vedno več članov.=) | |
|
| |
bela.^^ Admin team
Število prispevkov : 406 Age : 30 Location : en cualier lugar con el! ;** Tvoja naj telenovela? : Cuidado con el angel Naj igralka/igralec? : Silvia Navaro Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Čet Okt 01, 2009 2:07 pm | |
| Ja speliika<3 bom spremenila pisavo, saj je res malce moteča. Hvala za pohvale, glede članov pa tudi jaz upam, da bo čimveč sodelujočih! | |
|
| |
Kaicuu VIP
Število prispevkov : 21 Age : 29 Tvoja naj telenovela? : Angeli brez kril Naj igralka/igralec? : William Levy Registration date : 26/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Pet Okt 02, 2009 9:33 pm | |
| Forum se mi zelo dopade, še posebno všeč mi je header in podforumske. Ni pa mi všeč navigacija, saj se sploh ne razbere kaj piše. Zelo mi je všeč delo adminke marichuy.^^! | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Pet Okt 02, 2009 9:36 pm | |
| Kaicuu hvala za pohvale.^^ Bom navigacijo spremenila, saj jih je zaradi tega že veliko potarnalo. -.- | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
Število prispevkov : 30 Age : 26 Tvoja naj telenovela? : ReBeLde Naj igralka/igralec? : Uff.* DosT jih je.* Registration date : 02/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 11:37 am | |
| The BesT forum od TeŁenoveŁ | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 11:41 am | |
| Sarchh.* hvala. Edino težavo imamo, ker nimamo rednih članov! | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
Število prispevkov : 30 Age : 26 Tvoja naj telenovela? : ReBeLde Naj igralka/igralec? : Uff.* DosT jih je.* Registration date : 02/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 11:43 am | |
| Nzk. <3 Jst sm usak dan gor, sam sm šele 2 dni prjaulena in mi je res use Coooolsk. | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 11:44 am | |
| Ja sej sm opazla, da je zdej malo bolj ''zalaufau''.^^ | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 11:47 am | |
| | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 12:13 pm | |
| Sarchh.* prosim te, če lahko v prispevkih kaj več napišeš kot pa npr: Aha hah. Ker se to lahko smatra kot spamanje. Upam da nisi užaljena, vendar vsak, ki ima svoj forum bi mu rad le najboljše. Torej urejen forum s kvalitetnimi posti. (: | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 12:22 pm | |
| OK Sj nism Bom zdj ueč napisala u Postih | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 03, 2009 12:26 pm | |
| Sarchh.* hvala. Upam da te nisem užalila.^^ | |
|
| |
Kaicuu VIP
Število prispevkov : 21 Age : 29 Tvoja naj telenovela? : Angeli brez kril Naj igralka/igralec? : William Levy Registration date : 26/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Okt 04, 2009 11:35 am | |
| Stopnje z barvami so mi res ušeč. | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Okt 04, 2009 11:37 am | |
| Kaicuu hvala. Se trudimo, da bi bil forum čimbolj grafično ''privlačen''. | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Okt 04, 2009 1:58 pm | |
| Kdo je nrdiu Stopnje ??? Tk so Łepe da nemorem oči odmaknt iz njeh xD | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Okt 04, 2009 2:03 pm | |
| Sarchh.* jz sem jih nardila. Sm vesela, da so ti všeč.^^ | |
|
| |
Sarchh.* Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Okt 04, 2009 2:07 pm | |
| UaaaU Ti pa res znaš Carsk ArTaT | |
|
| |
; Eva
Število prispevkov : 2 Age : 29 Tvoja naj telenovela? : ; Naj igralka/igralec? : ; Registration date : 27/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Tor Okt 27, 2009 12:27 pm | |
| ; Na forumu namenjenem oglaševanju sem videla, da ŽELITE postati uraden forum, zato sem se odločila da se bom registrirala. Lahko vam povem, da more forum, če hoče postat uraden imet 500-700 članov in vam manjka še veeliko članov - ampak prosim ne razumet tega kot kritiko. Jaz sem se vbistvu registrirala z namenom, da bi ( seveda če se bi administratorke s tem strinjale ) postala adminka, uredila forum, poizkala nove člane MT in forum bi lahko postal ureden. Upam, da se adminke s tem strinjajo, drugače pa lahko povem, da sem uredila že veliko forumov in kar nekaj jih ima že preko 300 članov a na žalost še niso uradni, ker imajo vseeno premalo članov ... Prosim, da čimprej odpišete !
Hvala | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Tor Okt 27, 2009 12:33 pm | |
| ; Ja želimo postati uradni, vendar potrebujemo člane. To so nam že povedali in tega splooh nisem vzela kot kritiko. (: ; Zelo bi bilo zaželjeno, da bi nam pomagala, glede na to, da bi navedla, da imaš s tem izkušnje, vendar če ne zameriš, bi te dala na preizkušnjo. Torej za en teden, da bi bila adminka in bi videli kako bi se obnesla, saj imam s tem slabe izkušnje. Če razumeš in upam da ne zameriš. Torej dala te bom za adminko, vendar za določen čas, da vidim če bi se obnesla, seveda če se strinjaš..^^ | |
|
| |
; Eva
Število prispevkov : 2 Age : 29 Tvoja naj telenovela? : ; Naj igralka/igralec? : ; Registration date : 27/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Tor Okt 27, 2009 12:34 pm | |
| ; OKEJ. ne zamerim ;P Lahko potem naredim prenovo in boste videli kako bom naredla pa se boste odločli? | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Tor Okt 27, 2009 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Marusii Začetnik
Število prispevkov : 21 Age : 28 Tvoja naj telenovela? : Rebelde Naj igralka/igralec? : Dulce y Anny <3 Registration date : 01/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Sob Okt 31, 2009 9:50 pm | |
| jz vidm da ljudje ne hodjo vueč sm..ni aktivn velik :( | |
|
| |
bela.^^ Admin team
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma Ned Nov 01, 2009 2:40 am | |
| Ja res je. Nevem več, na kakšen način jih naj privabim gor! ): | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Komentarji foruma | |
| |
|
| |
| Komentarji foruma | |
|